PROFILUL COMPANIEI

ATP Group since 1995

ATP Group activează în business din 1995, afacerea reunind mai multe firme cu capital intregral românesc:  ATP Motors – dealership auto multibrand și distribuitor al produselor Hefton,  ATP Trucks Automobile – producător de autovehicule de transport rutier și persoane, ATP Exodus – producător de suprastructuri.

Începând cu 2019, Grupul a pus accent pe dezvoltarea segmentului producție auto. Astfel a luat naștere o noua marcă auto  ATP Trucks, iar autobasculantele și autobetonierele Truston 430 CP 8×4, 100% asamblate la Baia Mare, au început să câștige cotă de piață. La acest portofoliu s-au adăgat ulterior cap tractorul Truston 480 CP 4×2, suprastructurile Stamer și autobuzul electric ATP Bus.

În prezent, ATP Group se poziționează ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor. Prin Divizia Utilaje de construcții și Stații de betoane/echipamente, oferta comercială ATP Group pentru firmele de profil devine complexă: camioane și betoniere pentru construcții; service, piese de schimb și suprastructuri pentru acestea; utilaje de construcții; stații de betoane și echipamente pentru construcții.